Portfolio

Bekijk hieronder een aantal van onze projecten. Bij LightSpeed-IT krijg je een ontwikkelaar die meedenkt over de mogelijkheden & je partner in crime is om jouw bedrijf sneller te laten groeien.
DAVANT.nl
DAVANT

DAVANT.nl

DAVANT ontwerpt en produceert projectmeubilair, projectinrichting en (bedrukte) zitmeubelen. Het design van de website is in samenwerking met Studio Suijdam & DAVANT gemaakt.
WiseGuys.tv
WiseGuys

WiseGuys.tv

Wiseguys is een bedrijf wat software en IT diensten levert voor de TV industrie, ze leveren software en support voor verschillende internationale TV Programma's.
Automative-RS.com
Automative RS

Automative-RS.com

Automotive RS is een professionele autohandelaar die zich specialiseert in de import van auto’s. De website helpt hun klanten met het kiezen van de juiste auto, om vervolgens makkelijk een offerte aan te vragen.
EscapeTales.com
Escape Tales

EscapeTales.com

EscapeTales is de escape room ervaring van Bussum! Ze zijn te vinden aan het stationsplein van treinstation Naarden-Bussum. De website is volledig in het thema van de escape room en bevat onder andere een boekingssysteem waar mensen kunnen reserveren.
WMK Installatie
wmkinstallatie.com

WMK Installatie

De website van dit CV Ketel bedrijf uit Amsterdam had een werkende website, maar hier was veel verbetering mogelijk. LightSpeed-IT heeft een nieuwe website gebouwd die er moderner uit ziet, op conversie is geoptimaliseerd & sneller is.
Cosmicwindwater.nl
Cosmic Green Dragon

Cosmicwindwater.nl

Cosmicwindwater is een platform waar lezingen, cursussen en workshops op het gebied van Chinese Astrologie aangeboden worden. Normaal gesproken worden deze via een live evenement gehouden, maar door de pandemie was er een alternatief nodig. Mensen kunnen tickets kopen om toegang te krijgen tot de voor-opgenomen video’s.
SebastianGerkens.nl
Sebastian Gerkens Coaching

SebastianGerkens.nl

SebastianGerkens.nl moest een site worden waarbij in één oogopslag te zien is wat Sebastian Gerkens doet en aanbiedt. Samen hebben we een mooi resultaat neergezet wat zijn content, quotes en testimonials in een mooie moderne uitstraling aan zijn bezoekers presenteert.

Wat zeggen onze klanten?

Klaar om samen iets te bouwen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij geven je geheel vrijblijvend advies en een inschatting van de kosten.